home
mogelijkheden
zorgverleners
de kunsten
over mezelf
contact
 
 
Luisterwerken
 
 

Home

WANDEL BUITEN EEN KUNSTBELEVING
Deze tijd stelt de mens voor nieuwe uitdagingen. De effecten van corona raken steeds diepere lagen van ons bestaan. Meer levenskwaliteit te willen lijkt haaks te staan op deze tijd.

JIJ WILT ANDERS
HET KAN ANDERS

Het milieu, de werkdruk en de verharding binnen onze samenleving kunnen je somber stemmen. De druk op je beroepsperspectief, financiële situatie, je werk- en woonsituatie, je relaties, je gezondheid evenzeer, zo niet meer! Het levert veel stress, rouw/verliesverwerking, slapeloosheid, weinig waardering voor al die ballen die je in de lucht wilt houden.

WAAR DOE JE HET ALLEMAAL VOOR? Een goede reden om eens in gesprek te komen met mij. Ik ben geen doorsnee coach, weliswaar geschoold maar vooral blij dat ik - als senior uitdagingen zie.

Inventief en creatief kan ik je anders leren kijken en waarderen. Oorspronkelijk ben ik beeldend kunstenaar maar ook werkzaam geweest als producent, regisseur, zelfstandig werkende kok en nog recent met verpleegaantekening in de intensieve terminale thuiszorg.

Kortom ik besef dat het leven niet om prestige gaat maar meer om stabiliteit en kleur aan JOUW persoonlijk leven. Elke tijd heeft zijn eigen problemen. We zijn immers allen stervelingen - in een kort tijdbestek dat dit leven is kan je dat gelaten dramatisch zijn beloop laten gaan. Jij hebt een keuze zelf stappen te nemen om met meer eigenheid je leven een gunstige invulling te geven. Fysiek als mentaal met beperkingen die er zullen zijn - kan je wat dan ook een positief gevolg gaan geven.
Lijkt jou dat wat? Ik denk en werk heel holistisch en help je graag op weg.


Eerst kennismaken en kijken of we met elkaar een klik hebben
Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. In verband met mijn beroepsgeheim is het van belang te weten dat onze dialoog 'onder ons' blijft.
In gesprek via telefoon of videobellen.
Max. 30 minuten
Mijn mobiel is: 06 573793 40